Bästa 18650-batterierna för din e cigg

Vilka är de bästa 18650-batterierna för vapning av 2018?

Du har äntligen bestämt vilken vapenmod och tank eller e cigg du vill ha. Nästa steg är att du ska hitta de bästa 18650-batterierna för vapning.

Att välja ett batteri kan vara en skrämmande uppgift. särskilt när marknaden är översvämmad med så många olika märken att välja mellan. För att göra det enklare, här är några tips som hjälper dig att välja mellan.

18650batterier för e ciggVad ska du titta efter när du väljer ett batteri.

Hög kapacitet: Kapacitet anger hur länge du kommer att vapa bort en enda laddning, som mäts i mAh milliAmpere-timmar. Så i grund och botten betyder det att du delar upp antalet mAh hur länge batteriet varar. Med förstärkare hur mycket ström batteriet kan sätta ut. Och du får det antal timmar du kontinuerligt kan vapa.

Det här batteriet är i grunden det allra bästa inom 18650 batterivärlden. Medan det inte är helt enastående i någon aspekt, har det anständiga allround prestanda specifikationer. Om det inte finns något särskilt som du letar efter, borde du definitivt köpa den här.

Batteriklasser

KATEGORI I:
Ultra hög kapacitet (3500mAh)
Mycket låg utsläpp (10 ampere eller lägre)
Föredragen användning: 30 watt eller lägre än 0,4 ohm

KATEGORI II:
Hög kapacitet (3400 – 3000mAh)
Låg utsläpp (11-15 ampere)
Föredragen användning: 30-40 watt / 0,4-0,26 ohm.

18650 awt batteri

Men vad är 18650 batterier?

Läs recensioner på batteriet du planerar att köpa. Vi har listat flera batterier här, men det finns bokstavligen hundratals att välja mellan. Det enda sättet du vet om de är bra är att uppmärksamma. Och lyssna på andras åsikter som har köpt och använt dem. Även om alla 18650 batterier ser likadana ut, så är de inte. Och vi kommer att gå in på det här. För din säkerhet är det viktigt att hitta batterierna som är kompatibla. Med din e cigg mod och tank, eller något kan gå hemskt fel. Vet du vad ”KABOOOM” betyder? Låt oss undvika det, ska vi?

Här är lite förslag på bra batterier för e cigg.

De bästa 18650-batterierna för e cigg under 2018

Panasonic NCR18650B Enligt handlare på marknaden har denna cell en stor kapacitet på 3400mAh, vilket gör batteriet med högsta effektdensitet. Dessa platta batterier är perfekta för Joytech, eVic och Ego-T Mods. Men med nya sub-ohm-tankar som Kangertech Nano-som du inte kan vape över 40 watt. Den här är perfekt för sub ohm vaping också.

LG HG2 3000mAh Anses vara ett av nybörjarbatterierna för personer som är nya inom vapning. Som inte är helt säkra på vad de letar efter. Det ger en utmärkt kombination av nuvarande betyg, kapacitet, spänning och driftstemperatur.

Samsung 25R 2500 mAh Är ett annat utmärkt 18650 batteri. Det går lite svalare än LG HG2, men ger fortfarande en välbalanserad kombination. Av kapacitet, spänning och ström samt bra betyg. Om du vill ha ett bra övergripande batteri från en ansedd tillverkare är Samsung 25R det rätta valet för dig.

Sony US18650 VTC5 Är ett annat genombrott i batterivärlden. Det är definitivt en av de bästa 18650 batterierna för sub ohm vaping på marknaden. En uppgradering från VTC4, VTC5 är en förbättring med en kapacitet på 500mAh, med en konstant resistans på 0,2 ohm.

18650bat

Informationen i den här posten kan vara mycket att smälta på en gång. Men ger ett grundläggande förståelse för hur ett batteri fungerar. Och hur det mäts hjälper dig att fatta ett bra och välgrundade beslut.
Du får vad du betalar för. Förvänta dig inte hög prestanda från batterier av låg kvalitet och pris.

Lämna ett svar