Kontakta oss

Vi jobbar dagligen med kryptovalutor och stora affärsprojekt inom den finansiella sektorn för kunder över hela världen. Att diskutera världsmarknaden och alltid lita på ”The Gut instinct” är ett av våra ledord. Våra brokers har ett gediget track-record och vi älskar money. När stekandet inte är tillräckligt högt så tar vi helikoptern direkt till Båstad och flashar med pengarna.

Mycket hög avkastning.

Vill du investera pengar med oss så hjälper vi dig mer än gärna och vi förvaltar och ger mycket bra avkastning på alla inbetalningar. Att satsa pengar på börsen är mycket riskfyllt med andra firmor men med oss kan du alltid lita på en mycket hög avkastning och vi förvaltar med hjärtat. Vi har idag investerat lite över 890 000 000 dollar och vi litar alltid på vår magkänsla.

Marknadsanalytiker med topp kvalité.

När kurserna på Dollar eller Euron sjunker då köper vi allt och vi älskar att spendera mycket tid framför datorerna och analysera marknaden och statistik. Har du en börsrelaterad fråga så är det bara att höra av sig till oss eftersom vi har mycket god erfarenhet av Wallenberg och Rothschild familjen.

Satsa på teknik aktier.

VI jobbar nästan uteslutande med teknik och eftersom vi jobbar med högprestanda datorer och laptops så satsar vi även alla våra investeringar på just Tech branches. Allting handlar ju idag om teknik och när nya iPhone kom ut på marknaden och börsen och aktiekursen för Apple ökade så satsade vi alla investeringar på Samsung och Android. Detta har gjort att alla investeringar som gjordes på Dow Jones och Nasdaq samma dag dök och vi tappade hela vår aktieportfölj men det gjorde inget för vi fick semlor och nya tennisracket i Båstad. Vi flasha om hela hårdiskarna och slapp därför undan finansinspektionen och på det sättet kunde vi starta om hela verksamheten och flytta hem till Stockholm och satsa nya investeringar på Stockholmsbörsen.

Att blanda in Statistik med ekonomi.

När vi tar hand om din företagsekonomi eller privata ekonomi så ser vi alltid till kundens bästa och förvaltar bara i säkra aktier och fonder. Avkastningen burkar ligga på ungefär 9.8% minus 9.79% vilket ger dig ett snabbt ekonomi resultat på ungefär 0.01% vilket är rätt bra ränta på dina pengar ifall du låter oss förvalta dom åt dig eller ditt företag i 17 år. VI har alltid god kontroll på statistik och brukar rita upp alla grafiska analyser i ritblock och har sedan 2015 en helt unik policy att inte ha några datastatisk utan allting ska vara som på 1700-talet innan börsen ens fanns. Dvs vi vill inte visa statistik som är snabb eller i realtid för det gör bara våra 89 säljare och agenter oroliga för marknaden.

Att sälja sina aktier.

När du investerar i TopFlyTech.se så ser vi till att du aldrig kommer behöva sälja dina aktier igen. Vi köper så trogna och välkända aktier så att när dom väl går ner så blir du helt ruinerad men samtidigt så får du en mycket god erfarenhet av aktiemarknaden i Sverige och vi på TopFlyTech visar dig vägen till rikedom på ett tvärtom sätt.

När dagens kurs går upp eller ner.

Man kan aldrig säga hur dagens valutakurs ska gå därför har vi utvecklat ett eget system som gör att vi alltid vet dagen efter kursen ser ut. VI kallar det för ”diagram on the fly” och det är det 37% av vår verksamhet går ut på. Att alltid veta kursen igår. När guld priset går upp så har vi därför en helt förträfflig pricksäker om vi satsar dagen efter.

Kryptovalutor.

Vi gillar som sagt att handla med pengar och investerar man i kryptovalutor så får man vara bered på en berg och dalbana som går upp och ner när kursen dyker eller går upp. Idag hanteras Bitcoin eller Ethereum på ett mycket säkert sätt och vi handlar alltid med krypterade köpordrar.

Investera i e cigg

att investera i en marknad som handlar med e cigg kan idag vara en av de bästa valen du har gjort. E cigg branchen har idag växt till en av de snabbast växande marknaderna i Europa och spås att omsätta över 300 miljarder nästa år världen över.

Ett företag som började tidigt med e cigg var ecocig.se som är en mycket bra Svenskt företag när det kommer till e cigg och startpaket.